Prológus

november 11th, 2010 by hoeri Leave a reply »

Ebben a blogban szeretnék olyan ötleteket, praktikákat  közzétenni, összegyűjteni, amik általában nem újak, nem világmegváltóak, de okosak, és feletébb  hasznosak.  A nagyrészének nem csak utánaolvasok, utánakérdezek, hanem kipróbálom, megcsinálom.  Vagy korábban, vagy az adott bejegyzésnél.

A másik téma, amivel foglalkozni szeretnék az, az olyan dolgok bemutatása, amiket nap mint nap használunk sok-sok éve, akár évtizede, de a részletei, adatai elsiklanak valahogy mellettünk, pedig érdekesek. Ha más nem, annyira, hogy egy pillanatra végiggondoljuk, és kicsit meglepődjünk: “jéé, ezt nem is tudtam, pedig állandóan a kezeim között van…”

A terv az ez. Segítségemre vannak, lesznek a szüleim, akik nálam ezt a folyamatot elindították. Sok esetben ők is lesznek  tesztalanyok, nem mindig jómagam.

A folyamatosságra és a gyakoriságra törekszem.

Advertisement

2 comments

  1. Arfian szerint:

    I like ur website cnentot and i also gone through many articles posted by u in past 2 days.I don’t know about you but thanks for sharing such a useful information with all.You are doing a great job normally people don’t do this kind of things.Thanks a lot again.Roopendra

ITT és MOST VÁRJUK A HOZZÁSZÓLÁST!

*